KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu

Egemenliğimiz; geçmişten emanetimiz, geleceğimize mirasımızdır.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 18 Mart 2024 tarihinde okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü için tören düzenlendi. Anma töreni, saygı duruşu ve İstiklâl Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle devam etti.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda "En İyi Cümle Yarışması"

Okulumuzda "Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Arif GÜRBÜZ okulumuzu ziyaret etti.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Haz

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Mehtap OLUR'un katılımcısı olduğu eTwinning projesi Geri Dönüşen Matematik projesi tamamlandı. Veli, öğretmen ve öğrenci katılım sertifikaları bu projede yer alan velilere, öğrencilere ve öğretmenlere takdim edildi.

May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Mehtap Olur ve sınıfı geri dönüşen matematik isimli yeni bir eTwinning projesine başlamıştır.  10 Türk , 1Romen ve 1 Bulgaristan dan öğretmenler ve sınıflarının oluşturduğu bu proje 1 aylık sürede tamamlamayı hedeflemektedir.  Proje de geri dönüşüm malzemelerinden çeşitli matematik materyalleri tasarlayıp oyunlar oynamak , etkinlikler yapmaktır, her atığın çöp olmadığı ve üzerinde çalışmalar yapıldığında bambaşka bir hale dönüştürerek hala kullanabileceğimiz düşüncesini öğrencilere aktarmaktır.